Bouwnummer Hofpark fase 1 staan online

28 april '21

De bouwnummers met de indicatieve prijzen staan online. Binnenkort delen we ook de bijbehorende plattegronden. Welk bouwnummer is jouw favoriet? Bekijk snel het woningaanbod en plaats jouw favoriete woning op je persoonlijke wensenlijst.

Indicatieve prijzen

Op dit moment zijn de indicatieve bouwnummer prijzen bekend. Dit geeft aan wat wij nu ongeveer verwachten wat de woningen gaan kosten. Het kan zijn dat de prijzen hoger uitvallen dan eerder is gecommuniceerd. Dit heeft er mee te maken dat sommige woningtypes groter zijn geworden dan we in eerste instantie dachten en dat sommige kavels ruimer blijken te zijn. Zo is de 2 onder 1 kapwoning 20 m2 groter geworden en de vrijstaande woning 10 m2. Op het moment dat de verkoop start en alle details zijn uitgewerkt, wordt de verkoopprijs definitief vastgesteld.

Zet jouw favoriete woningen op je wensenlijst

De woningen waar je belangstelling voor hebt, plaats je op jouw wensenlijst. Als je al een persoonlijk account aan hebt gemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina. Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken.