Het kan anders

6 augustus '20

Een ijskoude windvlaag uit de airconditioning in je gezicht of nek. Of juist een bloedhete, benauwde sportschool waar je shirt doorweekt is voordat je überhaupt de halters of crosstrainer hebt aangeraakt. Sporten in het steeds heter wordende Nederland is vaak geen pretje. Toch kan het anders.

Frisse lucht

Te warm, of juist te koud; in de zomerse hitte binnen sporten is vaak geen pretje. Gelukkig ligt de oplossing in Houten-Zuid: Het Vijfwal Sportparcours. Een uitdaging voor zowel de doorgewinterde, als de minder ervaren sporter. Het ongeveer vijf kilometer lange parcours is uitgerust met alles waar jij als sporter om vraagt. Wat denk je bijvoorbeeld van maar liefst 16 verschillende oefeningen, sporttoestellen en een sprintparcours? Als jij gaat wonen in Hofpark Houten, vlakbij het Vijfwal Sportparcours, ligt een super conditie op loopafstand.

Sport

Getraind lichaam

Dit parcours in Houten-Zuid biedt alles wat je zoekt om je hele lichaam fit te krijgen en houden. Bij alle 16 oefeningen vind je een instructiebord met uitleg over de juiste uitvoering van de oefening. Zo kun je dus ook als beginnende sporter veilig je eigen grenzen opzoeken en verleggen. Door het hele parcours af te leggen, weet je zeker dat je verschillende spiergroepen in je lichaam stevig onder handen neemt. Wat denk je van bokspringen, opdrukken en optrekken, een klimmuur, buikspieren en een stormheuvel? Het komt allemaal aan bod! Gelukkig bepaal je zelf welke oefeningen je uitvoert en op welk tempo.

Het voor- en nadeel van het Hofpark

Als jij een nieuwbouwwoning in Hofpark Houten koopt, brengt dit een belangrijk voor- en een nadeel met zich mee. Het nadeel is dat jouw excuus om niet te sporten, omdat het zo veel (reis)tijd kost, niet meer geldig is. Het voordeel is dat jij voortaan heerlijk in de frisse buitenlucht kunt werken aan een fit en energiek lichaam. En als je geluk hebt, kun je dit ook nog eens doen in een heerlijk zonnetje. Ideaal toch?