De woningtypes van Hofpark fase 1 staan online

11 november '20

Na lang wachten is het dan zo ver: de woningtypes van de eerste fase van Hofpark in Houten staan online! Ook geven we alvast een eerste prijsindicatie en voorlopige woningkenmerken.

Fase 1

Fase 1 bestaat uit twee verschillende soorten rijwoningen (rijwoningen aan het Citroengras en herenhuizen). Daarnaast worden er levensloopbestendige woningen, meerdere 2 onder 1 kapwoningen en een vrijstaande woning gebouwd. Per type hebben we alvast een schets geplaatst, zodat je een idee krijgt hoe dit woningtype er uit komt te zien. In een latere fase komt een aantal van deze woningtypes terug, aangevuld met meerdere appartementen. Hofpark biedt voor ieder wat wils.

Meer informatie

Vanzelfsprekend delen we de komende tijd nog veel meer informatie met jou over de woningtypes. Denk bijvoorbeeld aan plattegronden, meerdere soorten impressies van de nieuwe woningen en de definitieve woningkenmerken per bouwnummer. Wat je nu alvast kunt doen om te zorgen dat je niets mist? Je onderaan deze pagina aanmelden voor de nieuwsbrief en een eigen account aanmaken. Tot snel!

Bekijk de woningtypes
  Stel hier je vragen
  Bekijk het woningaanbod