Zomerse update vanuit Houten-Zuid

24 juli '20

Het voorbereiden, ontwikkelen en vormgeven van een groot project, zoals Hofpark Houten, kost veel tijd. Maar waar staan we nu in het proces? En wanneer kun je meer informatie van ons verwachten? Met de vakantie voor de deur, geven we je hieronder graag een korte update.

image alt

Jarenlang woonplezier

We zijn op dit moment bezig met het afronden van de definitieve ontwerpen van de woningen. In afstemming met de architecten wordt het uiterlijk bepaald van alle woningtypes die je straks terug ziet in Hofpark Houten. Een belangrijke fase, omdat dit ervoor zorgt dat jij straks verzekerd bent van jarenlang woonplezier. En juist dat is het doel van dit project.

image alt

Mis niets

Naast het ontwerpen van de woningen, zijn we druk bezig met het ontwikkelen van de omgeving waarin de woningen straks gebouwd worden. Zodra de ontwerpen, de indeling, ligging of andere belangrijke zaken definitief zijn, lees je dit zo snel mogelijk terug via onze online kanalen. Wil je zeker weten dat je niets mist? Volg ons dan op Facebook en via deze website. Kleine moeite en dan weet je zeker dat jij op de hoogte blijft van de allerlaatste ontwikkelingen, updates en nieuwtjes over Hofpark Houten.

image alt

Wat kun je na de vakantie verwachten?

Het is (bijna) tijd om te genieten van de zomervakantie, maar wat kun je daarna van ons verwachten? Het einddoel is om begin volgend jaar te starten met de verkoop van de eerste woningen, van de in totaal 200. Deze worden in verschillende fases uitgewerkt en verkocht. We verwachten na de zomervakantie de verschillende woningtypes met je te kunnen delen, inclusief de eerste schetsen. In de periode daarna geven we een voorlopige prijsindicatie en delen we levensechte beelden waarop je ziet hoe de woningen er van binnen en van buiten uit komen te zien.

Mijn Eigen Huis

Misschien wel de belangrijkste stap is het aankondigen van de start verkoop. Oftewel: wanneer we de online verkoop starten. Dit kondigen we ruim van tevoren aan via onze online kanalen. Om online een woning te kopen in Hofpark Houten, heb je een Mijn Eigen Huis-account nodig. We adviseren er nu alvast een aan te maken. Dat kost je slechts twee minuten en in dit account vind je bovendien de belangrijkste berichten en ontwikkelingen terug. Kortom: zorg dat je ons volgt, dan weet je zeker dat je het laatste nieuws als eerst ontvangt! Zodra de woningtypes online staan, is het van belang om aan  te geven welke woning jouw favoriet is. Wordt binnenkort vervolgd!

Vragen? Neem contact op
Meer weten? Bekijk de planning