Hoe werken prijsindicaties?

21 september '20

De woningen in Hofpark worden bijzonder. Hoe kan het ook anders, op zo'n unieke locatie? Maar wat kosten de woningen dan precies? En waar ligt dit aan?

image alt

Circa prijzen per woningtype

Op dit moment hebben we een vanaf-prijs per woningtype online staan. Zo kun je alvast zien of er een woningtype tussen zit dat binnen jouw budget past. We verwachten in het nieuwe jaar alle bouwnummers met jou te kunnen delen, inclusief woningkenmerken, plattegronden en impressies van de binnen- en buitenkant van de woningen. Onmisbaar is natuurlijk ook de definitieve prijs van elk bouwnummer. Vlak voor start verkoop stellen we de definitieve prijzen vast.

Bekijk prijzen

Waarom zijn de prijzen niet meteen bekend?

We wilden jou zo snel mogelijk laten weten dat het Hofpark er aan komt. Daardoor heb jij voldoende tijd om je goed te oriënteren, voordat de verkoop daadwerkelijk start. De schetsen zijn inmiddels klaar. Achter de schermen gebeurt er daarna nog van alles. Het schetsontwerp wordt verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp, waarin de details worden vastgelegd en er worden afspraken gemaakt met de aannemer.

Hoe komen de prijzen tot stand?

Hoewel we vooraf een zo goed mogelijke inschatting maken, kan het zijn dat bijvoorbeeld de waarde van de woningen gedurende de tijd veranderen of dat er een andere aanleiding is om de prijzen aan te passen. Voordat de verkoop start en alle details zijn uitgewerkt, wordt de verkoopprijs definitief vastgesteld. Uiteraard zorgen wij ervoor dat we jou ruim op tijd laten weten wanneer de verkoop start en wat je per bouwnummer kunt verwachten qua inhoud, uiterlijk en kenmerken.

Bekijk de woningtypes
  Stel je vragen hier
  Bekijk de woningtypes