Levensloopbestendige woningen steeds populairder

26 november '20

Levensloopbestendige woningen worden steeds populairder. Wat wordt er eigenlijk bedoeld met levensloopbestendige woningen? En waarom worden deze woningen steeds populairder?

 

Wat is het?

Levensloopwoning, levensloopbestendige woning, patiobungalow, patio en 2 onder 1 kap levensloopwoning. Dit is slechts kleine greep aan omschrijvingen die worden gebruikt voor levensloopbestendige woningen. Dit woningtype onderscheidt zich van ‘reguliere’ eengezinswoningen door de aanwezigheid van minimaal een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Bovendien bevat een levensloopbestendige woning meestal uit twee woonlagen, in plaats van drie zoals bij een reguliere rijwoning.

Waarom dit woningtype?

Als je voorbereid wilt zijn op de toekomst, of je vindt het prettig niet al te veel trappen in huis te hebben, is een levensloopbestendige woning ideaal. Woon je in een levensloopbestendige woning, dan hoef je dus niet per se een trap op te lopen om naar de slaapkamer te gaan.

Patio

Levensloopwoningen in Hofpark

Vanwege de toenemende vraag bouwen we in Hofpark in 2 fases meerdere levensloopbestendige woningen. In elk gebouw vind je 2 ruime levensloopbestendige woningen, waardoor we ze bij dit project ‘levensloopwoning 2 onder 1 kap’ noemen. Deze woningen worden heerlijk ruim en gebouwd aan het groene park. Met deze woning kies je bewust voor jarenlang woonplezier, in een woning waarin je bent voorbereid op de toekomst.

Bekijk de woningtypes in Hofpark
  Een account aanmaken
  Stel je vragen