Wanneer start de verkoop van Hofpark?

23 juli '21

Je geduld wordt al even op de proef gesteld en ook wij willen zo snel mogelijk in verkoop met het nieuwbouwplan Hofpark. Maar zorgvuldigheid staat bovenaan en helaas hebben we te maken met een aantal factoren, waardoor de start van de verkoop moet worden uitgesteld We lichten dit graag even toe.

Start verkoop datum uitgesteld

Op dit moment legt de architect de laatste hand aan de uitwerking van het definitief ontwerp van de woningen en werken we samen met de aannemer aan de stukken die benodigd zijn voor de verkoop. We koersen nu voor Hofpark fase 1 op een start verkoop in het 4e kwartaal van dit jaar. Wanneer je ingeschreven staat voor de nieuwsbrief en je hebt aangemeld voor de projectfase dan ontvang je hier automatisch bericht over.

Voorlopige planning

Het project Hofpark gaat gefaseerd in verkoop. Fase 1 naar verwachting nog dit jaar en fase 2 zal er snel achteraan volgen in het eerste kwartaal van 2022. In het voorjaar van 2022 zal het plangebied bouwrijp gemaakt zijn en dan kan in in het 2e kwartaal van 2022 de bouw starten van fase 1 en 2. De appartementen van fase 3 volgen later (hier komt eerst nog een tijdelijk parkeerterrein voor omwonenden.) Hiervoor is nog geen planning bekend.

We snappen dat dit alles heel vervelend is en hopen hierin op jullie begrip, helaas kunnen wij momenteel niet meer vertellen dan bovenstaande. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via de website. Voor nu vast een hele fijne zomer toegewenst!