Wanneer start de verkoop van Hofpark fase 1?

26 januari '21

Steeds vaker krijgen we de vraag: “Wanneer gaat Hofpark fase 1 in verkoop”? Een begrijpelijke en belangrijke vraag. Daarom geven we jou hieronder het antwoord.

Waar staan we nu?

Zoals je zult begrijpen, heeft het in verkoop brengen van een nieuwbouwproject nogal wat haken en ogen. Denk bijvoorbeeld alleen al aan nauw overleg met meerdere partijen zoals de gemeente Houten, architecten en aannemers. Inmiddels hebben we de omgevingsvergunning aangevraagd bij de gemeente, zijn we in gesprek met meerdere aannemers voor het uitvoeren van de bouwwerkzaamheden. Daarnaast hebben de (landschap)architecten hun plannen zo goed als klaar.

Het beeld compleet maken

Dit zijn slechts een paar zaken die op de achtergrond spelen. Voor jou is het belangrijk dat we een compleet plaatje schetsen van de woningen in Hofpark. Daarom laten we binnenkort geïllustreerde plattegronden maken, zijn we druk bezig met het maken van impressies van zowel de binnenkant als de buitenkant van de woningen. Daarnaast willen we binnenkort de losse bouwnummers opvoeren, zodat je meer specifieke informatie per bouwnummer krijgt. Uiteraard geven we hierbij ook een indicatieve prijs per bouwnummer.

Wanneer start de verkoop?

Wanneer de verkoop van fase 1 dan van start gaat? We streven ernaar om in ieder geval voor de zomervakantie van dit jaar in verkoop te gaan en het liefst ruim hiervoor. Omdat we van meerdere partijen afhankelijk zijn op dit moment is het nog te vroeg om op dit moment een definitieve start verkoopdatum geven. Het goede nieuws is dat je zeer binnenkort de eerste impressies kunt verwachten!

  Stel hier je vragen
  Bekijk de woningtypes