Welke woningen komen er in Hofpark Houten?

29 oktober '20

Heb jij interesse in Hofpark? Dan wil je natuurlijk weten welke woningtypes er gebouwd worden, hoe groot deze zijn en hoe deze er uit gaan zien. Hieronder lichten we alvast een tipje van de sluier én delen we een paar sneak peeks.

Fase 1

De ontwikkeling en verkoop van Hofpark is onderverdeeld in verschillende fases. Logischerwijs beginnen we met fase 1. Deze fase bestaat uit twee verschillende soorten rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen, levensloopbestendige woningen en een vrijstaande woning. In totaal gaat hem om ruim zestig bouwnummers.

Een beter beeld schetsen

Op dit moment zijn we druk bezig met het voorbereiden van deze eerste fase. Om je een eerste indruk te geven van de architectuur van de woningen, en de sfeer in Hofpark, delen we hieronder alvast wat sneak peeks.

Wanneer weet je meer?

We streven ernaar in november de woningtypes op de website te zetten. Dan zie je per woningtype de belangrijkste informatie zoals een prijsindicatie en de oppervlakte. Heb jij je nog niet aangemeld voor de nieuwsbrief van Hofpark? Doe dit dan snel, zodat jij niets mist en altijd op de hoogte bent van het allerlaatste nieuws. Tot snel!

Vragen? Neem contact op
Huis kopen? Maak een account aan