Bereikbaarheid nieuwbouw Hofpark

Het nieuwbouwplan Hofpark ligt in het zuiden van Houten, in de wijk De Grassen. De Houtense rondweg ligt direct aan de zuidkant van de wijk. Hierover rijd je vlot richting de andere wijken in Houten, of verder de regio in. Houten heeft goede fietsverbindingen, dus via de fietspaden die langs Hofpark lopen, ben je zo waar je maar wilt zijn!

image alt

Met de fiets

In Houten staat de fiets voorop. Het is niet voor niets dat deze gemeente al 2 keer tot fietsstad van Nederland is uitgeroepen! Je bent hier vaak sneller met de fiets dan met de auto. De verschillende fietspaden sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor je gemakkelijk richting Het Oude Dorp of juist het buitengebied fietst. En wist je dat er bij beide stations in Houten een Fietstransferium is gebouwd? Zo kunnen fietsers naadloos overstappen op de trein.

image alt

Met de auto of het openbaar vervoer

De rondweg die rondom Houten ligt, is vanuit Hofpark snel te bereiken. Zo rijd je vlot de snelwegen A27 of A12 op, richting Utrecht, Den Bosch of Arnhem. Pak je liever het openbaar vervoer? Op loopafstand vind je NS-station Houten Castellum. In nog geen 10 minuten treinen, sta je in hartje Utrecht. Ook de bus is een optie: aan de rand van de wijk ligt bushalte Het Raaigras. Stap hier op lijn 945 richting het Oude Dorp of Tull en ’t Waal.